Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Die Zeit: «Γερμανοί νεοναζιστές ήρθαν στην Ελλάδα για την πορεία της Χ.Α.»



Για Γερμανούς νεοναζί που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να πάρουν μέρος με τους χρυσαυγίτες την πορεία που διοργάνωσαν οι τελευταίοι το Σάββατο στην Αθήνα για την επέτειο των Ιμίων, κάνει λόγο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit. «Νεοναζί από το γερμανικό νότο υποστηρίζουν πορεία ναζιστών στην Ελλάδα», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του ρεπορτάζ της εφημερίδας που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Γερμανοί νεοναζί, μέλη της οργάνωσης "Ελεύθερο δίκτυο του Νότου" (FNS), ταξίδεψαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην ρατσιστική εκδήλωση «Πορεία για τα Ίμια» που διοργάνωσε το ελληνικό, νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής».

Οι γερμανοί νεοναζί επισκέφθηκαν και το γερμανικό νεκροταφείο στην περιοχή του Διονύσου, αποδίδοντας τιμές στους γερμανούς στρατιώτες που βρίσκονται εκεί ενταφιασμένοι. Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι αυτή η επίσκεψη δεν είναι πρωτόγνωρη αφού οι Γερμανοί νεοναζιστές διατηρούν σχέσεις και επαφές με τους Έλληνες νεοναζιστές από παλιά και μάλιστα έχουν διοργανώσει και υποστηρικτικές δράσεις προς τη Χ.Α..



(Στη φωτογραφία Γερμανοί νεοναζί σε παλιότερη επίσκεψη τους στην Ελλάδα με πρόσκληση της Χ.Α. η οποία τους είχε βάλει και στο ελληνικό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι έιναι δημοσιογράφοι.)

Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

  1. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υποστήριξη της Χ.Α. από τους ναζί της Γερμανίας δείτε εδώ με φωτογραφικό υλικό: http://www.efsyn.gr/?p=171844
    Η ίδια είδηση με περισσότερες φωτογραφίες υπάρχει και σε γερμανικό site εδώ: http://wug-gegen-rechts.de/page/2/
    Η μετάφραση του google μπορεί να βοηθήσει αλλά και χωρίς αυτή, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή