Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη η «Ελληνοφρένεια»!

Συλλήψεις της «Ελληνοφρένειας» και των συντελεστών της είχαμε στις 6 τα ξημερώματα. Συνελήφθη ο δημιουργός και σεναριογράφος της εκπομπής Θύμιος Καλαμόύκης και βέβαια ο πρωταγωνιστής της εκπομπής, Μπαλούρδος. Το αιτιολογικό είναι προσβολή του Αστυνομικού Σώματος, διότι ο Μπαλούρδος, ντυμένος αστυνομικός με μάσκα που καλύπτει το πρόσωπο, δεν κάνει τίποτα άλλο σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής του «Alpha» παρά διάφορες βλακείες.

Δεν έχει συλλάβει μέχρι τώρα ούτε έναν διαδηλωτή, δεν έχει ρίξει πάνω σε ζαρντινιέρες ούτε ένα άτομο, δεν έχει κάνει ούτε 35 προσαγωγές πολιτών και δεν έχει πυροβολήσει κατά κανενός για να εποστρακιστεί η σφαίρα. Τη διαμαρτυρία έκανε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, που δήλωσε πως περιμένει αντίδραση από το υπουργείο, διαφορετικά θα κάνει μήνυση κατά των δημιουργών της ευτελούς σατιρικής σειράς.

Ο κ. Δένδιας υπάκουσε αμέσως, και στις 6 τα ξημερώματα είχαμε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση 1.554 οργάνων, που ήταν ντυμένοι όλοι σαν τον Μπαλούρδο και μπούκαραν στα σπίτια των συντελεστών:
ι. Του Θύμιου Καλαμούκη, ετών 28, ημεδαπού, του οποίου κατάσχεσαν και το επεισόδιο της Δευτέρας γιατί την εκπομπή της Τρίτης την έφαγε κιόλας ο Λαζόπουλος και θα εμφανιστεί αυτός.
2. Ακολούθησε η σύλληψη του Μπαλούρδου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ή Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη ή Κλεφτοκοτά ή Ξηρού ή Σουγιά, ο οποίος παραδόθηκε χωρίς αντίσταση και, φορώντας απλώς το σλιπάκι του, μεταφέρθηκε με 73 κλούβες στη ΓΑΔΑ.
Στις οικίες των δύο ημεδαπών αναζητήθηκε και ο τσολιάς της εκπομπής και δεν ανευρέθη γιατί ήταν ακόμα στη βόλτα για τον Αγιο Βαλεντίνο, μαζί με τον γκόμενο του.

Η βασική κατηγορία είναι οξεία σατιρική παρενόχληση κατά αστυνομικών.

Στη ΓΑΔΑ συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος μόλις πληροφορήθηκε, εννοείται από το «Πάμε Λουκέτο», τη συγκλονιστική είδηση και έχουν αναρτηθεί τεράστια πανό που γράφουν #Free_ Balourdos και #Free_ellinofreneia. Κατορθώσαμε και μιλήσαμε με τους δύο συλληφθέντες που μας είπαν:

«Είναι τιμή μας που μας έβαλαν στην ίδιο VIP πτέρυγα της ΓΑΔΑ που ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Αγγελος Φιλιππίδης, ο ΛαυρέντηςΛαυρεντιάδης και τόσοι άλλοι επώνυμου Ευχαριστούμε για το photoshop που μας έκαναν, γιατί σουλουπωθήκαμε και μπορούμε να κυκλοφορούμε στον δρόμο, όποτε και αν μας αφήσουν ελεύθερους. Θα λάμψει η σατιρική αλήθεια. Βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ Σατιρέμος!»

Τους συλληφθέντες επισκέφθηκαν και οι 53 υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, ενώ από τον πολιτικό κόσμο ο μόνος που έδωσε το «παρών» ήταν ο Βύρων Πολύδωρος, που πάνω στη μηχανή του φώναζε «Ελ-ληνοφρένεια – Γράνα- κάντε τα πουτάνα».

Το βράδυ θα έχουμε διάγγελμα για το θέμα από τον Αντώνη Σαμαρά, που το ετοιμάζει αυτή τη στιγμή ο Σίμος Κεδίκογλου, ενώ ανοίγει καντίνα με σουβλάκια ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γιατί είναι μιλιούνια ο κόσμος που φτάνει, αλλά τα σουβλάκια θα τα τρώει μόνος του.

Πηγή: Λάκης Μπέλλος – «Εφημερίδα των Συντακτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου