Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αφραγκιες έχει ο Μιχαλολιάκος.Ιδρύει νέο κόμμα μπας και ξαναπάρουν απο την αρχή οι πελάτες του τα "αξεσουάρ" του κόμματος. Χρυσές δουλείες θα κάνει και ο Πανακόταρος.

ο παν και το καναν τελικά τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δήλωση ίδρυσης κόμματος με το όνομα «Εθνική Αυγή». Παράλληλα κατατέθηκε και το καταστατικό του νέου κόμματος.

Το νέο κόμμα ιδρύθηκε σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε δημόσια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Η δήλωση, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών στο οποίο κοινοποιήθηκε, υπογράφεται από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Γιαννόγκωνα.

Η νομιμότητα της ίδρυσης του νέου κόμματος, αλλά και του καταστατικού του θα κριθούν από το καθ΄ ύλην αρμόδιο Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Στην περίπτωση αυτή βέβαια ταιριάζει γάντι η περίφημη φράση του Μάο. Μαύρη γάτα, άσπρη γάτα ποντίκια τρώει.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ο Αϊνστάιν έλεγε: "Είναι ανόητο να προσπαθείς να πετύχεις άλλο αποτέλεσμα με τα ίδια δεδομένα" Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εφόσον η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, τότε και η Εθνική Αυγή εγκληματική οργάνωση θα είναι μιας θα αποτελείται από τα ίδια πρόσωπα. Δεν το ξέρει αυτό ο Άρειος Πάγος που έδωσε την έγκριση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή