Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Οι πιο σκληροί Γερμανοί νεοναζί ήρθαν με το... Χρυσή Αυγή tours

Ο Ματίας Φίσερ (αριστερά) και Ελληνες ομοϊδεάτες του με τους χαρακτηριστικούς αναμμένους πυρσούς κατά την κατάθεση στεφανιού στο Μνημείο Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης. Ο αρχηγός του FNS ξεχωρίζει ως ηγετική φυσιογνωμία στον νεοναζιστικό χώρο της Γερμανίας και η παρουσία του στη συγκέντρωση επισκίασε τους υπόλοιπους συμπατριώτες του νεοναζί που βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Αν και φέτος στην επίσκεψή τους στην Αθήνα με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων δεν περιλαμβανόταν και περιήγηση στη Βουλή από τον προφυλακισμένο Νίκο Μιχαλολιάκο, οι καλεσμένοι της Χρυσής Αυγής Γερμανοί νεοναζί του Freies Netz Sud δεν πέρασαν κι άσχημα.

Απ' όλα είχε ο μπαχτσές, πορείες, ομιλίες από τους ντόπιους συνεργάτες τους, βόλτες στην Αθήνα και στο Καλαμάκι, επίσκεψη στην Ακρόπολη και «προσκύνημα» στους τάφους των 9.973 στρατιωτών των ναζιστικών στρατευμάτων στο γερμανικό νεκροταφείο Διονύσου - Ραπεντόζας.

Ο αριθμός των Γερμανών νεοναζί του FNS, όπως και ο αριθμός των μελών της ιταλικής φασιστικής οργάνωσης Casa Pound που παρευρέθησαν στην πορεία για την επέτειο των Ιμίων παραμένει άγνωστος, όμως τουλάχιστον τέσσερις εξ αυτών ήταν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής» παρόντες.

Πρόκειται για γνωστά ονόματα του νεοναζιστικού χώρου στα δεξιά του Εθνικοσοσιαλιστικού NPD, όπως ο αρχηγός της οργάνωσης Ματίας Φίσερ, ο κάμεραμαν και κολλητός του αρχηγού Φρανκ Τσούνερ, ο Σάσα Ρούντις της οργάνωσης του Φερθ και ο Φέρντιναντ Βολερσμπέργκερ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου