Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Παραλήρημα του παρακρατικού ρουφιάνου Χίου για τον τραυματία της αντιφασιστικής

Αν δεν έχεις δει τη φάτσα του, δύσκολα πιστεύεις ότι ένας μόνο έγραψε τόσες μαζεμένες μαλακίες. Έχουμε και λέμε:

1)Ο Τούρκος προσπαθούσε να επιτεθεί από την Μεγάλη Βρετανία στην Ρηγίλλης, ενώ ενδιάμεσα υπήρχαν κλούβες (με πύραυλο;)

2)Ο Τούρκος, αν και "προβοκάτορας", "ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό". Οπότε η συγκέντρωση ήταν προβοκατόρων, αφού έδρασε συλλογικά..

3)Ο Τούρκος μαζί με τους υπόλοιπους προσπάθησε να επιτεθεί "στους έλληνες". Άρα και "οι υπόλοιποι" ξένοι θα ήταν (εκτός από προβοκάτορες όπως είδαμε παραπάνω), για να κάνει διαχωρισμό βάση της εθνικότητας. Το πόσο έλληνες βέβαια είναι στις συγκετρώσεις τις Χρυσής Αυγής το έχουμε δει με τον Αρμένιο μπράβο, τον αλβανό σημαιοφόρο Roberto Chaidi, τον Αιγύπτιο συλληφθέντα και τα μπάσταρδα εγγόνια των SS από όλη την Ευρώπη που όπως και οι ίδιοι παραδέχονται, έρχονται στο ετήσιο πανηγύρι τους.

4)"Ο Τούρκος που αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του (πετούσε βόμβες μολότοφ μέσα από τις τάξεις των αναρχικών)"

α)πετούσε βόμβες μολότοφ (πολλές)!

β)πετούσε βόμβες μολότοφ αλλά δεν έπεφταν (δεν έπεσε καμία)

Και μετά από όλα αυτά

5)"διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας"

Και "τούρκος προβοκάτορας" και "πολιτικός πρόσφυγας".

Και συνεχίζει:

6)"Δεν τραυματίστηκε αλλά έκανε τον ψόφιο κοριό πεσμένος κάτω στην άσφαλτο και δήθεν χτυπημένος. Τίποτα δεν έπαθε". Εξήγηση δεν έχει, έτσι λέει ο Χίος, τι και αν χέστηκαν τα ΜΑΤ και έτρεξαν (αν και δεν τα κατάφεραν πολύ καλά) να του βγάλουν τις χειροπέδες.

7)"Αυτός ήταν που ξεκίνησε να πετάει πέτρες μπροστά από το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετάνια”". Ήταν και άλλοι μαζί, αλλά αυτός ήταν ο πρώτος. Εντάξει εδώ δεν μας λέει για τις μολότοφ, αλλά στην αρχή ξεκίνησε με πέτρες. Μόλις του τελείωσαν, έβγαλε τις μολότοφ..

Και το ερώτημα:

8)"Βαλτός! Από Τούρκους; (ο "πολιτικός πρόσφυγας", που κάνει θελήματα στους διώκτες του)! Από μυστικές υπηρεσίες;"

Πάντως ένα είναι σίγουρο:

9)"Αυτό θα το δούμε. Οψόμεθα…". Τώρα ησυχάσαμε. Θα τον παίξει λίγο, θα πιει τα δικά του μαζί με τον Ηλία και θα μας πει.

10)Επειδή μετράει και όλες τις γνώμες όμως ο κωλογλύφτης των ναζί "από τον αναρχικό χώρο δεν υπήρχε καμία υποστήριξη στη σύλληψή του".

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου