Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τέτοιες "ειδήσεις" (η συγκεκριμένη από χουντικό σκουπιδοσάιτ) διαμορφώνουν την καθημερινή ενημέρωση ενός μέσου ημιμαθούς ακροδεξιού ελληναρά


Τέτοιες "ειδήσεις" (η συγκεκριμένη από χουντικό σκουπιδοσάιτ) διαμορφώνουν την καθημερινή ενημέρωση ενός μέσου ημιμαθούς ακροδεξιού ελληναρά. Στο σκοτεινό σύμπαν του μυαλού του, όποιος φοράει το κιτς γαλανόλευκο σημαιάκι του ελλαδικού προτεκτοράτου διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο από ανθελληνικές συμμορίες αλλοδαπών, συνεπικουρούμενες από ντόπιους συνεργάτες τους.
Υπάρχει δηλαδή ένα δίκτυο ανθρώπων που άλλη δουλειά δεν έχουν, απ' το να καιροφυλακτούν 24 ώρες το 24ωρο σε στενά, για να εντοπίσουν το κάθε ούγκανο που σκάει με σημαιάκια, παριστάνοντας την "Αμαλία" της 25ης Μαρτίου.
Στην πραγματικότητα αυτό το "18χρονος χτυπήθηκε γιατί φορούσε την ελληνική σημαία" ή "τον έδειραν γιατί φορούσε φανέλα της εθνικής" είναι ο φερετζές του 35χρονου φασισταριού που τρώει φάπες όταν π.χ. τραμπουκίζει μια αλλοδαπή μητέρα με το παιδάκι της.

Και για να παραφράσω το γνωστό άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη, όταν υπερασπιζόταν τους ομοϊδεάτες του χρυσαυγίτες:

"Οι εκατόμβες των ξυλοδαρμένων υπερΕλλήνων με τα σημαιοστολισμένα καπέλα υπάρχουν στην ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα της «πατριωτικιάς» δημοσιογραφίας και στις παρεμβάσεις των χουντοσάιτ και λοιπών γαλανόμαυρων κοινοβουλευτικών της ΠΟΛΑΝ / ΛάΟΣ / Δίκτυο 21."

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου