Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ .ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ..



Ένταση και συλλήψεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων σε Περαχώρα και Λουτράκι, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία Ευστάθιος Μπούκουρας κατάθετε στεφάνι στο μνημείο Πεσόντων.

Στην Περαχώρα τρία άτομα αποδοκίμασαν τον βουλευτή, με πρώτη μια γυναίκα και το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των αστυνομικών.

Στο Λουτράκι, όμως, την ώρα που ο ίδιος βουλευτής πήγε να καταθέσει στεφάνι εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών, ένας νεαρός έτρεξε πίσω του πήρε το στεφάνι πριν προλάβει να το αγγίξει και μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε μια άνευ προηγουμένου συμπλοκή σώμα με σώμα, με τους αστυνομικούς στη μέση να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη και τον κόσμο να αποδοκιμάζει.

Στο τέλος, η αστυνομία προχώρησε σε περιορισμένη χρήση χημικών για να ελέγξει την κατάσταση κι ακολούθησαν συλλήψεις.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με νέο επεισόδιο, αφού όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου, αυτός αρχικά καθυστέρησε κι όταν έφτασε, λέγοντας συνεχώς τη λέξη «ντροπή σας», πήρε το στεφάνι και κυριολεκτικά το πέταξε στο μνημείο πεσόντων -συνεχίζοντας να φωνάζει την ίδια λέξη- με τους πολίτες, άλλοι να τον χειροκροτούν κι άλλοι να τον αποδοκιμάζουν.

Και σχόλιο σχετικά με το περιστατικό στη Περαχωρα Κορινθιας


ο (δεν μπορω να βγαλω διπλωμα οδηγησης ) ναζι βολευτης της ΧΑ Μπουκουρας, σημερα σε ρολο Μαυρογυαλουρου πηρε σβαρνα πολεις και χωρια με ενα στεφανι αγκαλια. Στο παρακατω βιντεο μεσηλικη γυναικα του τη λεει για τη καταθεση στεφανιου σε ηρωο στο χωριο Περαχωρα Κορινθιας. Τοσο στο βιντεο απο το Λουτρακι οπως και σε αυτο,θα δειτε τον προσωπικο στρατο του Μπουκουρα να τον φυλαει απο την...αγαπη του Κοσμου. Στο βιντεο διακρινονται οι ιδιες φατσες φασιστων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου