Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ρατσιστικό-φασιστικό δηλητήριο της Χ.Α σε μικρά παιδάκια (Βίντεο)

Αξιοι μαθητές του Γκέμπελς και του θεωρητικού της απριλιανής χούντας Γ. Γεωργαλά, οι ναζιστές της «Χρυσής Αυγής» προχωρούν να εμφυσήσουν το ρατσιστικό – φασιστικό τους μίσος σε μικρά παιδάκια, αυτή την φορά αναγγέλλοντας την ίδρυση «βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για παιδιά Ελλήνων».

Τα όσα ακούμε να μας λένε –στο βίντεο που παραθέτουμε- οι βουλευτές της ναζιστικής συμμορίας-κόμματος μόνο σαν ένα φασιστικό παραλήρημα μπορεί να χαρακτηριστούν.

Σημειολογικά να αναφέρουμε ότι οι δηλώσεις που ακούμε του βουλευτή της Χ.Α Ηλία Παναγιώταρος έγιναν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της ναζιστικής οργάνωσης στο ίδιο ξενοδοχείο, στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης, που πριν καιρό άλλο στέλεχος της Χ.Α ο Χρήστος Παππάς, εκδήλωνε τα φιλοχουντικά του αισθήματα υψώνοντας σημαία με το «πουλί» της χούντας.

Το θετικό είναι πάντως ότι οι τοπικές κοινωνίες δείχνουν να αφυπνίζονται μπροστά στην έξαρση του ναζιστικού φαινομένου. Χτες έγινε μαζική και με παλμό αντιρατσιστική διαδήλωση στην Καλλιθέα και σήμερα πραγματοποιείται παρόμοια συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με προκήρυξη της που ανέβηκε στο indymedia η «Οργάνωση Μηδενική Ανοχή» αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό γραφείων Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου