Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Θυμάστε τη γιαγιάκα που η ΧΑ "βοηθούσε" να σηκώσει χρήματα απ το ΑΤΜ με ασφάλεια προεκλογικά; Να ο γιος της

Ο τίτλος του Salata TV - To κείμενο του Jungle-Report (SFY)
Μπορείς να εξαπατάς λίγους για πάντα ή πολλούς για λίγο. Αλλά να εξαπατάς πολλούς και για πάντα είναι αδύνατο.

Αυτή η ρήση ταιριάζει γάντι στην παραδημοσιογραφία του Πρώτου Θέματος που τον τελευταίο χρόνο αβαντάρει χωρίς προσχήματα το ναζιστικό μόρφωμα. 

Η εν λόγω εφημερίδα είναι υπεύθυνη για τη διάδοση του αστικού μύθου των "γιαγιάδων που καλούν τη Χρυσή Αυγή για προστασία", καθώς είχε παρουσιάσει στο εξώφυλλό της, ένα μήνα πριν τις εκλογές του Μαΐου 2012, την περιβόητη φωτογραφία με δυο ηλικιωμένες να φυλάσσονται από φουσκωτό της φασιστικής συμμορίας ενώ κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ.

Όμως, όπως απέδειξε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, η μία από τις δυο καλοκάγαθες γριούλες που προσέφυγε στις υπηρεσίες της Χρυσής Αυγής, δεν είναι άλλη από την Ερωφίλη Πλωμαρίτου, μητέρα του στελέχους του Μιχαλολιάκου και υποψήφιου βουλευτή Αλέξανδρου Πλωμαρίτη.

Το περιοδικό Hot Doc, στο 16ο τεύχος του αναφέρει ότι είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον image maker της Χ.Α. Παναγιώτη Σαββίδη για να εξηγήσει πώς συνέβη να κάνει ένα ρεπορτάζ που μυρίζει στημένο από χιλιόμετρα. Ο Σαββίδης, που για άλλη μια φορά πιάστηκε "κλέπτων οπώρας" δήλωσε αφελή άγνοια.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.aksioprepeiakantoxh.com/mesa-mazikis-eximerosis/arthra/782-stimeno-reportaz-iper-xa

Τον Αλέξανδρο Πλωμαρίτη, γιο της "τυχαίας γριούλας" που απολαμβάνει τις υπηρεσίες της Χ.Α., τον παρακολουθήσαμε σε όλο του το μεγαλείο σε αγγλικό κανάλι να τραμπουκίζει, να χυδαιολογεί και να παραληρεί αποκαλώντας τους μετανάστες μιάσματα και υπανθρώπους, να προτείνει να γίνονται σαπούνια, λαμπατέρ και άλλα τέτοια χρυσαυγίτικα.

Και μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο, όταν δηλαδή ο Σαββίδης του "Θέματος" έστηνε το παραμύθι της γιαγιάς των ΑΤΜ.

(http://www.channel4.com/news/racist-anti-semitic-violent-the-true-face-of-golden-dawn)

Έντονη ήταν η αντίδραση του γκαιμπελίσκου της Χρυσής Αυγής, υπόδικου Ηλία Κασιδιάρη, που λίγο πολύ μας λέει ότι όσα βλέπουμε και ακούμε στο βίντεο είναι φαντασιώσεις του μυαλού μας. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου