Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΔΑΠ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: ''Είστε γελασμένοι αν νομίζετε πως γίναμε κομμουνιστές''

Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σήμερα αρκετοί φοιτητές πήγανε στο ίδρυμα καθώς κυκλοφορούσε η φήμη πως θα γίνουν συνελεύσεις. Επίσημες ανακοινώσεις δεν γίνονται αφού ο σύλλογος φοιτητών έχει καπελωθεί πραξικοματικά απο την ΟΝΝΕΔ.

Συνελεύσεις δεν έγιναν για μία ακόμα φορά αφού το ''συντονιστικό των συλλόγων'' (ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με τη ΔΑΠ πήρε τις αποφάσεις που ήταν απαραίτητες. Ωστόσο κατά τις 12 οταν ο κόσμος είχε φύγει έρχονται δύο δαπίτες και μας λένε ''ελάτε να τα πούμε λίγο''. Εκτός απο τη ΔΑΠ εκείνη την ώρα βρισκόταν στο χώρο 4-5 άτομα απο το αυτόνομο σχήμα, κάποιοι απο το ΜΑΣ και 2-3 της ΑΡ.ΕΝ. απο το ΑΠΘ. Αρχικά θεωρήσαμε πως θέλουν να δείξουν μία υποτιθέμενη διάθεση συνεργασίας κάτι που συνηθίζεται απο τη συμμορία του Σαμαρά μετα τη δημοσίευση του σχεδίου ''Αθηνά''. Τελικά διαψευστήκαμε με το χειρότερο τρόπο.

Αφού κατευθυνθήκαμε στα άδεια τραπεζάκια τους περίπου 20 κρυμμένοι δαπίτες εμφανίστηκαν απο το χώρο που βρίσκονται οι γραμματείες ΣΤΕΓ-ΣΤΕΤΡΟΔ (δίπλα απο το κυλικείο). Μπροστάρης φυσικά ήταν ο δηλωμένος χρυσαυγίτης και εν ενεργεία(!) γραμματέας ΔΑΠ ΑΤΕΙΘ Πάνος Λεμπέσης. Αφού κοιτούσαν δεξιά και αριστερά να δούνε αν υπάρχει κόσμος μας έδειξαν για μία ακόμα φορά το ρόλο τους.

Ο Λεμπέσης πήρε το λόγο και αφού χρησιμοποίησε ύβρεις και χαρακτηρισμούς α λα Κασιδιάρη μπήκε στο θέμα. ''π****ακια η τελειώνει η πλάκα τελευταία μέρα που κρατάμε τα προσχήματα είναι αυτή. Δεν θα ξανακυκλοφορήσετε μέσα στο ΤΕΙ. Στα χαντάκια θα σας βρούνε. Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε ένα συγκεκριμένο άτομο και του λέει ''εσένα θα σε ξεκοιλιάσω''.

Αφού κάποιοι έθιξαν τα πιστεύω του τους λέει ''περάστε καμμια μέρα απο τη Καζατζάκη και θα τα πούμε''. Στη συγκεκριμένη οδό στεγάζονται τα γραφεία της χρυσής αυγή στη Θεσσαλονίκη στη περιοχή των δικαστηρίων.

Εκείνη την ώρα άρχισαν να εμφανίζονται φοιτητές που πήγαιναν στο εστιατόριο το οποίο βρίσκεται δίπλα στα τραπεζάκια τους και οι δαπίτες χαλάρωσαν. Ωστόσο συνέχιζαν να λένε ''ακούσατε τι είπε? Θα τα πούμε. Σαπούνια θα γίνετε!''

Καλό θα ήταν να γνωστοποιηθεί αυτό το γεγονός ειδικά σε αυτούς που έχουν ''ξεχάσει'' το τελευταίο διάστημα ποια είναι η ΔΑΠ σε σημείο που ψάχνουν κοινές λύσεις για το σχέδιο ''Αθηνά''

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου