Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σύλληψη των Νεοναζί-Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στο Βόλο 29/03/13



Έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες της ναζιστικής συμμορίας, η πίεση που ασκούν οι αντιφασιστικές δράσεις σε όλη την ελλάδα αναγκάζουν τη παράλυτη δημοκρατία σε κινήσεις αναδίπλωσης, όπως φάνηκε και απο τη κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι η αστυνομία δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει ανοιχτά τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής ενώ σήμερα μάθαμε τη σύλληψη άλλων 3 μελών τους εξίσου άρρωστων νοσταλγών του Χίτλερ απο τη τοπική οργάνωση Βόλου παραθέτω την ανακοίνωση των τσοντομπάτσων για να μη πούνε διάφοροι φασίστες οτι αντιγράφω απο τα τσοντοκάναλα:



Συνελήφθησαν σήμερα (28-03-2013), τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Βόλο, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 23 και 17 ετών, οι οποίοι με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (βόμβες μολότοφ) προκάλεσαν εμπρησμό σε Α.Τ.Μ της Τράπεζας Κύπρου, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, έκρηξη, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών. - στην οικία του 17χρονου:



μία (1) σιδερογροθιά,
ένα (1) ξύλινο ρόπαλο τύπου baseball ,
ένα κασκόλ και μία μπλούζα με λογότυπο πολιτικού κόμματος
δύο (2) απομιμήσεις πιστολιών ( replica ) με γεμιστήρες
Λίγο πριν την έρευνα στην οικία του 17χρονου, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τους γονείς του να προσέρχονται στο σημείο. Ο 45χρονος πατέρας εισήλθε βιαστικά στο σπίτι και μετά από λίγο βγήκε, κρατώντας δύο πλαστικά κυτία, τα οποία παρέδωσε στην 43χρονη σύζυγό του, με σκοπό να τα αποκρύψουν. Οι γονείς ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν μέσα στα κυτία και κατασχέθηκαν:

δύο (2) εξάσφαιρα περίστροφα,
ένα (1) τυφέκιο με δύο κάννες και
μία (1) συσκευή με πέντε μεταλλικές βέργες καθαρισμού πιστολιού -- τυφεκίου
Οι γονείς του 17χρονου συνελήφθησαν για συνέργεια στο αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Και οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang&perform=view&id=25874&Itemid=1069

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου