Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κασσάνδρα: Έδιωξαν από την τελετή τους φασίστες!

Μπράβο στον Δήμαρχο Κασσάνδρας Βασίλη Παπαγιάννη και τους Κασσανδρινούς! Στις 24 Φλεβάρη στην Κασσάνδρα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη τελετή για τους 62 συμπατριώτες μας που εκτελέστηκαν, στη Βάλτα, από τους γερμανούς φασίστες και τους ντόπιους συνεργάτες τους στις 23/2/1944.

 Η εκδήλωση μνήμης έγινε στον τόπο του μνημείου. Στην εκδήλωση πήραν μέρος συγγενείς των θυμάτων, αντιστασιακοί και πλήθος κόσμου. Έγινε προσκλητήριο νεκρών, ομιλία και κατάθεση στεφανιών από κόμματα και φορείς. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν εκπρόσωποι της ναζιστικής Χρυσής Αυγής που ήθελαν και αυτοί να καταθέσουν στεφάνι.

 Η πρόκλησή τους αυτή και το απύθμενο θράσος τους αντιμετωπίσθηκε από τον Δήμαρχο Βασίλη Παπαγιάννη, τους συγγενείς των θυμάτων και του κόσμου, μη επιτρέποντάς τους να το καταθέσουν. Η εκδήλωση τέλειωσε με το πένθιμο εμβατήριο «Πέσατε θύματα αδέλφια εσείς» Μπράβο τους !

Θερμά συγχαρητήρια!

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. οχι μονο δεν εδιωξαν τους φασιστες αλλα ο κοσμος τους καταχειροκροτησε κιολας ενω τα συστημικα κοματα οπως και ολο το φασμα της αριστερας γιουχαιστικαν με μανια τα ιδια και ο δημαρχος πρωην συνεργατης του αρχιλησταρχου τσοχατζοπουλου. συντροφοι ητηθηκαμεν δυστιχος και δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε η αληθεια πρεπει να ειναι η ασπιδα μας και οχι ο φοβος μας! παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ειναι!! δειτε http://xathess.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6445.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να δουμε βρε κακομοιρη που εβγαλαν φωτογραφεις οταν δεν υπηρχε ψυχη στο χωρο μονο και μονο για να τις ανεβασουν στη σελιδα τους..γιατι δε εβγαλαν φωτογραφειες να ειναι και με αλλο κοσμο αφου ο κοσμος του χειροκροτουσε??παλι με χρονια με καιρους παλι τα @@ μας θα παρετε. χεσετε ημαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή