Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ «ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ»

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 04.03.13, το Συνεργείο δέχτηκε εμπρηστική επίθεση με βόμβα μολότοφ (τύπου «σέρβικη), από θρασύδειλους φασίστες. Ένα μέλος του Συνεργείου διανυκτέρευε στον χώρο και αντέδρασε άμεσα ˙ κατά συνέπεια οι φασίστες το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν ήταν να κάψουν έναν καναπέ στον εξωτερικό χώρο, πριν εξαφανιστούν με την γνωστή «ταχύτητα διαφυγής» που τους χαρακτηρίζει. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φορείς που συμμετέχουν στο Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλιούπολης, να παραβρεθούν στην τακτική Ανοιχτή Συνέλευση του Συνεργείου, απόψε την Δευτέρα 04.03.13.

Καλούμε όλους τους αντιφασίστες της Ηλιούπολης σε πορεία το επόμενο σαββατοκύριακο (ο ακριβής τόπος και χρόνος θα προσδιοριστεί σε επόμενη ανακοίνωση).

Προειδοποιούμε τους γνωστούς, γνωστότατους, φασίστες της Ηλιούπολης και των Ν. Προαστίων, ότι αυτή η επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη. Αυτά τα «παιχνίδια» παίζονται από δύο και έχουν συνέπειες.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2013
Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. λευτερια στους γκευ αναρχικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τοσους αναρχικους και μεταναστες στη φυλακη θα καλοπερασει ο αμουστακος φλωρος χρυσαυγιδης που επιασαν για τις επιθεσεις και βγαλανε και τη φωτο του δημοσια....ν προσεχει το "παλικαρι" μη του πεσει το σαπουνι...εκει θα δεις ποιος ειναι γκευ...10 ποντους θα γινει η ροδελα

      Διαγραφή