Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Είσαι Χρυσαυγίτης; Είσαι Άντρας που Γαμεί και Δέρνει!

Αγαπητοί νέοι άρρενες έφηβοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, σκαρφίστηκα ένα σύνθημα για εσάς:

"Δεν είσαστε Άντρες που Γαμούν και Δέρνουν,
μα Κότες Λυράτες που τον Κρυφο-Παίρνουν"

Και για να προλάβω άδικες (προς τον γράφοντα) κριτικές, περί σεξισμού στο σύνθημα, να προσθέσω πως δεν έχω κανένα θέμα με κάποιον που τον παίρνει και το ευχαριστιέται και το λέει -ή δεν το λέει, ανεξαρτήτως φύλου. Ο καθένας είναι -και πρέπει να είναι- ελεύθερος να διαχειρίζεται τις σωματικές του οπές όπως ο ίδιος επιθυμεί. Επίσης, δεν θεωρώ τους στρέιτ ανώτερους από τους γκέι, ούτε τους άνδρες ανώτερους από τις γυναίκες με καμία έννοια, ούτε και το να γαμάς ανώτερο από το να γαμιέσαι. Άλλωστε, μιας και σας αρέσει, υποτίθεται, η αρχαιοελληνική μυθολογία, ο Τειρεσίας που πέρασε μέρος της ζωής του ως γυναίκα, και μέρος της ζωής του ως άνδρας, όταν ρωτήθηκε από τον Δία και την Ήρα "Ποιος ηδονίζεται περισσότερο κατά την ερωτική πράξη, ο άνδρας ή η γυναίκα;", ο Τειρεσίας απάντησε: "Αν διαιρούσαμε την ηδονή σε μέρη δέκα, ένα θα έπαιρνε ο άντρας και εννιά η γυναίκα". Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να προσβληθεί κάποιος ομοφυλόφιλος, αλλά το point μου έχει να κάνει με το πόσο "άντρες" είναι αυτοί που το παίζουν "άντρες". Μιλάω στη γλώσσα των εκκολαπτόμενων Χρυσαυγιτών, ευχόμενος να τους κάνω να σκεφτούν πάνω σε αυτά που πιστεύουν και υποστηρίζουν, καθώς θεωρώ πως στην πραγματικότητα δεν έχουν κάνει την παραμικρή σκέψη επάνω σε αυτά.

Το τι πιστεύω θα το διατυπώσω τώρα και θα το αναπτύξω στη συνέχεια:

Αυτό που σπρώχνει τους νέους άρρενες έφηβους στο να ακολουθούν τη Χρυσή Αυγή, είναι το αίσθημα κατωτερότητας που έχουν οι μη σχηματισμένοι ακόμα ως άνδρες έφηβοι που γίνεται ακόμα εντονότερο λόγω και των καταπιεστικών και ψυχολογικά ακυρωτικών συνθηκών που επικρατούν εν μέσω κρίσης.

Η Χρυσή Αυγή αυτό που τους υπόσχεται είναι αυτό που σε αυτή την ηλικία οι νέοι αυτοί ποθούν διακαώς: Βαρβατίλα και Μούσκουλα.

Η Χρυσή Αυγή προσφέρει μια φαντασίωση και ένα πλαίσιο υπεραναπλήρωσης της μειονεξίας που αισθάνεται το αγόρι που δεν είναι ακόμα άνδρας.

Αντιγράφω από το Psycologynet.gr: http://www.psychologynet.gr/article.php?item=81:

"[Υπεραναπλήρωση:] Κατά την Ατομική Ψυχολογία [του Alfred Adler] η ανάπτυξη του ανθρώπου και η εξέλιξη της προσωπικότητας ρυθμίζονται βάσει του αισθήματος μειονεξίας που βιώνει το άτομο και της τάσης του καθ’ όλη την πορεία της ζωής του να αναπληρώσει αυτό το συναίσθημα. Το άτομο προσπαθεί να αποκτήσει κύρος, δύναμη και αναγνώριση. Η επιθυμία αυτή προσκρούει σε διάφορα ατομικά ή κοινωνικά εμπόδια και άλλοτε συνειδητά ή ασυνείδητα αναπτύσσεται ένα αίσθημα αδυναμίας για το ξεπέρασμα των εμποδίων που ονομάζεται αίσθημα μειονεξίας. Το αίσθημα μειονεξίας, ενισχυόμενο και από τυχόν υπάρχοντα σωματικά ελαττώματα ή αλλεπάλληλες απογοητεύσεις και ταπεινωτικές εμπειρίες, δημιουργεί στο άτομο το σύμπλεγμα κατωτερότητας, και αυτό πλέον καθορίζει και ρυθμίζει τη συμπεριφορά και την πορεία της ζωής του. Το άτομο που αναπτύσσεται και διακατέχεται από το σύμπλεγμα κατωτερότητας διαμορφώνει μια εικόνα για τον εαυτό του ότι είναι "αδύναμο" και ότι δεν διαθέτει δυνάμεις και προσόντα για να πορευτεί στη ζωή του. Έτσι, αναζητά διαφορετικούς ή έμμεσους τρόπους για να μπορέσει να λάβει αναγνώριση και επιβεβαίωση και διαμορφώνει μια τάση αναπλήρωσης και διαμόρφωσης ενός προσωπικού πλάνου/σχεδίου ζωής."

Όποιος ή όποια λοιπόν αισθάνεται ασφαλής και κατασταλαγμένος σχετικά με την σεξουαλικότητά του, δεν τον αφορά η σεξουαλικότητα των υπολοίπων ανθρώπων. Δεν γυρνάει στους δρόμους της Αθήνας για να δείρει ομοφυλόφιλους. Όπως όποιος αισθάνεται ασφάλεια με την ευφυΐα του, δεν γυρίζει από 'δώ κι από κει προσπαθώντας να αποδείξει την ευφυΐα του, ούτε υποτιμά όσους δεν είναι το ίδιο ευφυείς. Όπως όποιος είναι δημιουργικός ασχολείται με το έργο του και δεν κατακρίνει τους άλλους που δημιουργούν ή όσους δεν δημιουργούν. Όπως όποιος γενικά είναι ικανοποιημένος με τη ζωή του και τις επιλογές του, δεν αφιερώνει το χρόνο του στο να κατακρίνει τις ζωές και τις επιλογές των άλλων.

Αντίθετα, είναι, για παράδειγμα, οι χριστιανοί που προσπαθούν να σε πείσουν να πιστέψεις, και δαιμονοποιούν όσους δεν πιστεύουν, και όχι οι άθεοι, που μπορεί να θεωρούν ανόητους όσους πιστεύουν, αλλά δεν κάνουν ιεραποστολές για να σε πείσουν να μην πιστεύεις, γιατί οι χριστιανοί είναι γεμάτοι ενδόμυχες αμφιβολίες, και γεμάτοι ένστικτα που καταπνίγουν λόγω της πίστης τους. Είναι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι αυτοί που θα κρίνουν τις επιλογές σου ως ανήθικες, ανώριμες, ή ανεπίτρεπτες, και όχι οι ευτυχισμένοι που πάντα θα σε προτρέψουν να ζήσεις όπως εσύ επιθυμείς και να αποδέχεσαι το διαφορετικό.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Καθολικισμός είναι βουτηγμένος στην παιδεραστία, και η Ορθοδοξία βουτηγμένη στον αλληλοσοδομισμό. Είναι η διαδικασία της υπεραναπλήρωσης που κάνει τον εκάστοτε Πάπα να βγάζει πύρινους λόγους εναντίων της παιδεραστίας, και τους Ορθόδοξους Ιεράρχες να χαρακτηρίζουν κουσούρι, αρρώστια, και αμαρτία την ομοφυλοφιλία. Είναι η μειονεξία που τους προκαλεί ο όρκος αγνότητας που έχουν δώσει που τους κάνει να ωρύονται για την ανωμαλία του σοδομισμού, αλλά ταυτόχρονα να γαμάνε ανήλικα αγοράκια από τον κώλο.

Ο/Η ευτυχισμένος/η ομοφυλόφιλος/η δεν ασχολείται με τη σεξουαλικότητα των στρέιτ γιατί δεν τον/την αφορά, όπως και ο/η ευτυχισμένος/η στρέιτ δεν ασχολείται με τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων καθώς δεν τον/την αφορά. Είναι ο άνδρας που δεν μπορεί να βρει ταίρι που θα δηλώσει ανώτερος από τον ομοφυλόφιλο, είναι ο κρυφογκέι και ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος που θα καταφερθούν ενάντια των ομοφυλόφιλων, και είναι ο τρελά στερημένος και ο τρελά καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος που θα κάνει σημαία του την απέχθειά του προς τους ομοφυλόφιλους, γιατί οι ομοφυλόφιλοι έχουν κάτι που δεν έχουν οι ίδιοι: γαμιούνται/γαμάνε όπως θέλουν, έχουν τη σχέση, τον/την σύντροφο –ή τους συντρόφους- που θέλουν.

Κάντε μια παύση. Σκεφτείτε λίγο: Τι λόγο έχει ένας άνθρωπος να οργανώσει μαζί με φίλους του το τύπωμα φυλλαδίων κατά των ομοφυλόφιλων; να οργανώσει κυνήγι ομοφυλόφιλων στο κέντρο της Αθήνας; Κι επειδή στο κυνήγι των μεταναστών έχουν οι Χρυσαυγίτες και κάποια "επιχειρηματοφανή" μουγκρητά να παραθέσουν, ενάντια στους ομοφυλόφιλους τι πρόβλημα έχουν; Ποιο είναι το επιχείρημα; Ότι τι;

Μήπως οι ομοφυλόφιλοι ευθύνονται για την σάπια οικονομία της ευρωζώνης; Μήπως οι ομοφυλόφιλοι σου έβαλαν χαράτσι στο πατρικό σου; Μήπως οι ομοφυλόφιλοι σου παίρνουν τις δουλειές; Μήπως οι ομοφυλόφιλοι σου πήδηξαν τη γκόμενα;

Θα μου πείτε τώρα με ποια αφορμή τα γράφω όλα αυτά.

Η αφορμή ήταν ο Γιώργος Κατίδης (ή καλύτερα "Κοτίδης"), ένα βαθιά αμόρφωτο πιτσιρίκι είκοσι χρονών, attention whore, και θύμα του Κασιδιάρικου macho lifestyle, που πληρώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να παίζει μπάλα, και έχει tattoo "get rich or die trying". Ο Κοτίδης χαιρέτησε ναζιστικά κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού για το νικητήριο γκολ που σημείωσε. Όταν μετά ρωτήθηκε επ' αυτού είπε πως χαιρέτησε έτσι επειδή πίστεψε πως χαιρετώντας όπως η Χρυσή Αυγή θα ξεσηκώσει τα πλήθη, και μετά είπε πως απλά έδειχνε έναν φίλο του στην εξέδρα στον οποίο αφιέρωνε το γκολ, και πρόσθεσε πως γι αυτόν δεν σημαίνει τίποτα ο χαιρετισμός και πως δεν έχει σχέση με αυτά τα πράγματα. Στη συνέχεια έφυγε εσπευσμένα για Ιταλία ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ τον είχε καλέσει ήδη σε απολογία.

Και στο καπάκι μου ήρθε στο μυαλό ένας άλλος εικοσάχρονος, ο Νίκος Ρωμανός. Ο Νίκος Ρωμανός, παρόλο που βασανίστηκε, διαπομπεύτηκε, και παιζόταν η ελευθερία του, ανέλαβε γραπτώς την ευθύνη της πράξης του και φώναξε μαζί με τους συντρόφους του ενώ τον πήγαιναν δεμένο πισθάγκωνα στο κρατητήριο "Ζήτω η Αναρχία, Κουφάλες!".

Αν εσείς Χρυσαυγιτάκια αναζητούσατε ανάμεσα στους δύο, ποιος είναι άντρας και ποιός κότα λυράτη, τι θα λέγατε; Ποιος είναι άντρας, όπως το έχετε εσείς στο κεφάλι σας; Ο Ρωμανός που τιμά την πράξη του (σωστή ή λάθος) και αναλαμβάνει τις ευθύνες του με ψηλά το κεφάλι περιφρονώντας τους δεσμώτες του, ή ο Κοτίδης που εφευρίσκει φτηνές δικαιολογίες, απαρνείται την πράξη του, και κρύβεται για να αποφύγει την λογοδοσία;

Μήπως όμως ο Κοτίδης έκανε ακριβώς αυτό που έκανε και το ίνδαλμά του ο Κασιδιάρης (ή καλύτερα Κοτοσιδιάρης); Μήπως αναπαρήγαγε την "αντρίκια" συμπεριφορά του κρυφογκέι Κοτοσιδιάρη; Που έριξε νερό στα μούτρα της Δούρου (αντρική πράξη πέρα για πέρα) λέγοντάς της "Ά να χαθείς βρε νούμερο" (όπως μιλάνε οι άντρες δηλαδή) και έριχνε απανωτά σκαμπιλάκια στην Κανέλλη (με αρενωπό τρόπο) λέγοντάς την "παλιοκουμμούνι" με θηλυπρεπή φωνούλα, και μετά κρυβόταν μέχρι να περάσει το αυτόφωρο, και αργότερα ζήτησε να αρθεί η ασυλία του (έξι μήνες μετά), αφού κατέθεσε μήνυση προς την Δούρου και την Κανέλλη υποστηρίζοντας πως τα έκανε αυτά επειδή τον πρόσβαλε η Δούρου και επειδή η Κανέλλη πήγε να τον χτυπήσει με την εφημερίδα;

Άντρας με τα όλα του φίλε μου εκκολαπτόμενε Χρυσαυγίτη ο Κοτοσιδιάρης.

Αν τέτοιος άντρας θες να γίνεις κι εσύ έφηβε Χρυσαυγίτη πάω πάσο.

Να ξέρεις πάντως πως όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έτσι και τον άντρα δεν τον κάνουν τα μαύρα μπλουζάκια, τα μαύρα γυαλιά του Tom Cruise, το φτηνό τσαμπουκαλίκι σε αδύναμους μετανάστες, και τα μπράτσα τα χτισμένα με πρωτεΐνες στα γυμναστήρια.

Οι άντρες φίλε μου δεν πηγαίνουν στα γυμναστήρια να λατρέψουν το ανδρικό γυμνασμένο σώμα, δεν ξυρίζουν τα μπούτια τους, δεν αλείφονται με λάδια για να θαυμάζουν τα ψευτομούσκουλά τους στον καθρέφτη ψιλοπαίρνοντας μάτι τον καλογυμνασμένο χρυσαυγίτη πίσω τους, ούτε αποτριχώνουν τις κωλοτρυπίδες τους.

Φίλε έφηβε Χρυσαυγίτη ειλικρινά σου εύχομαι να τα σκεφτείς όλα αυτά για να έχεις μια καλή ενηλικίωση, με αγάπη Διογένης ο σκύλος

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο: