Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ??

Πρώτα οι μετανάστες, τώρα οι τοξικοεξαρτημένοι, δεν θέλει και πολύ φαντασία για να καταλάβεις οτι θα πάρουν κάποια στιγμή και άλλοι σειρά για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης…

Μια πρωτοφανή επιχείρηση έκανε χθες τη νύχτα η ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί σε συνεργασία με το ΕΚΕΠΥ όλη τη νύχτα έκαναν συλλήψεις εξαρτημένων ατόμων στο κέντρο της Αθήνας και τους μετέφεραν στο κέντρο της Αμυγδαλέζας για εξετάσεις και έλεγχο στοιχείων.

Σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσιάζει η “Εφημερίδα των Συντακτών” η επιχείρηση έγινε από τις 22:00 ως τις 08:00 το πρωί και είχε σκοπό την “περισυλλογή τοξικοεξαρτημένων ατόμων που κινούνται στο κέντρο της πόλης των Αθηνών”. Στόχος η “καταγραφή τους”.
Με λίγα λόγια όπως περιγράφεται στην εφημερίδα οι αστυνομικοί έκαναν συλλήψεις, μετέφεραν τα άτομα αυτά στην Αμυγδαλέζα όπου υποβάλλονταν σε ιατρικούς ελέγχους και υποχρεώνονταν να δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους. Ουσιαστικά ήταν μια επιχείρηση φακελώματος από κάθε άποψη των τοξικομανών, άγνωστο για ποιο λόγο. Στόχος άλλωστε δεν ήταν συλλήψεις, αλλά μόνο η καταγραφή στοιχείων προσωπικών και ιατρικών, όπως αναφέρεται άλλωστε στο έγγραφο οι προσαχθέντες μετά τη λήψη στοιχείων και τη διενέργεια εξετάσεων θα αφήνονται ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου